Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Díky za článek.

Karma.

4 0
možnosti

máte recht... jen bych podotknul, že zákony na základě kterých se vše dělo (a někdy i na jejich hraně) někdo podepsal... byl to úmysl? nebo nevědomost? cože nám to říkali, že odteď už jenom samí odborníci ve funkcích?

1 0
možnosti

Nepochybujte o tom, že každá "chyba" nebyla žádná chyba. A že každý zákon byl velmi pečlivě připraven, aby posloužil přesně tomu, co se pak stalo. Nevědomost vyloučena. Samozřejmě že to neznamená, že mezi těmi, kteří pro to zvedli ruku byli jen oslíci.

1 0
možnosti
Foto

Štěstí přeje připraveným a všeho schopným. Ale co s tím?

1 0
možnosti

Pevně věřím, že štěstí přeje i těm, kteří nejsou schopni čehokoli špatného. To co se v souvislosti s listopadem jeví jako štěstí těch které vynesl nejvýše, nebylo štěstí, ale výsledek dlouhých příprav celého plyšáku předem.

2 0
možnosti
Foto

Při vzpomínce na nedávno zemřelého pana Stránského jsem četl, že se s Klausem spoléhali na to, že se v privatizaci státního a národního majetku najde dost zlodějů, kteří jim s náročným úkolem pomohou. Nemýlili se. Sám jsem slyšel jednoho kardiologa, který měl tehdy v úmyslu vytvořit obdobu IKEM za nějakou čtvrt miliardy. Ministr zdravotnictví (nejmenuji, protože o mrtvých jen dobře) se ho zeptal - a kolik z té částky připadne mně? Taková byla tehdy doba. Politici na nejvyšších postech se nestyděli říct si o úplatky, protože to bylo IN. Jejich troufalost naopak s časem rostla a jak sám Babiš prohlásil - do politiky jdu, protože nemíním už dál platit 12% za dotace a státní zakázky. Dokud to byly 3%, tak to se ještě dalo zvládnout. Zajímavé je, že tento snadno dohledatelný záznam z jeho rozhovoru v ČT, mu Slonková s Kubíkem nepředhazují, ačkoliv by se dal obvinit jako korupčník. Pročpak asi? Protože by musel jmenovat ty, kterým ty úplatky dával.

7 0
možnosti
Foto

Nezaměňujete náhodou Schwarzenberga za Babiše, ten také přiznal, že dal při privatizaci úplatek.

0 0
možnosti

Dovolím si namítnout, že to vidíte příliš nízce. Revoluce nebyla o tom, jestli bude Čs vlastnit Petr, Pavel nebo Venca - nebo Vy, co by se změnilo? Ekonomicky šlo o to najít k národnímu majetku nové vlastníky a tím udržet výrobu a zaměstnanost. Lidem šlo více o svobody a ty dostali - žádná krádež revoluce se podle mě nekonala.

1 0
možnosti

Možná jste špatně četl?

3 1
možnosti

"Vašku, jsi prase a ho.ado" je zvolání Petra Cibulky.

2 1
možnosti
Foto

Mezi těmi disidenty musela panovat asi pěkná "selanka". Wolf píše, jak jim chodily prachy ze Západu a končily u těch nahoře a dolu se dostaly drobné.

3 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 38,50
  • Průměrná čtenost 5159x
Inženýr z Prahy, dříve komentátor deníku MFD, nyní soukromý podnikatel

Seznam rubrik