Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to zcela jasný dotační podvod, který musí pochopit i školák...Šaroch je kandidátem na vyznamenání od prezidenta, jeho nadřízený pak na nejvyššího státního zástupce...Žijeme v zkorumpovaném mafiánském státu.

4 2
možnosti

Ty vysoké částky za reklamu nemusely sloužit jen k dotaci Čapího hnízda. Jestli se prokáže, že šlo o faktury za fiktivní služby, může jít současně i o úmyslné snižování daňového základu na straně plátce, tedy daňový podvod. Aby nakonec pan Babiš nedopadl jako Al Capone, kterému sice nedokázali nejtěžší zločiny, ale dostali ho do chládku za daňové úniky.:-)

3 0
možnosti

J92a55n 83J81a23n50u36š60k84a

17. 9. 2019 19:38

jeste zbyva spatne parkovani, nezapnuty blinkr pri odbocovani a prechazeni vozovky mimo vyznaceny pruh pro chodce.

3 3
možnosti
Foto

Je.

Problém je v tom, že náš právní systém umožňuje, aby např. dva soudy v úplně stejné kauze rozhodly každý jinak - už se to stalo.

Zastavení stíhání ovšem nikoho neočišťuje, jen říká, že státní zástupce se bojí dát věc k soudu, protože - a zde jsou dvě možnosti: že by soud vynesl osvobozující rozsudek, anebo naopak by vinu potvrdil.

Z prosté logiky plyne, že pokud by SZ zjistil, že na základě spisu by padl osvobozující rozsudek, k soudu by to dal a všem "antibabišovcům" by vytřel zrak. Jelikož ví moc dobře, že tato varianta je nerealizovatelná, chce se vyhnout dvěma věcem: buď by soud shledal vinu, a pak by na SZ padl hněv. Nebo by to soud vrátil k přešetření, a pak by SZ vypadal jako neschopný. Takže si teď můžeme myslet, že byl nějakým způsobem zainteresován. Což zajisté vůbec, ale vůbec nepřichází v úvahu.

Takže - SZ je z obliga a pokud někdo jiný najde a předloží pádný důkaz, na jehož základě se stíhání opět může otevřít, nebo zahájí úplně jiné, může s klidem říkat - ale mě policie nic tak závažného nepředložila.

A tak se to pěkně potáhne, až to bude promlčené, a bude. ;-D

4 2
možnosti

J78a62n 96R38á94ž

17. 9. 2019 14:48

Autor nezná spis a je laik v oblasti práva, takže by měl být při svých hodnoceních více zdrženlivý. Problémem této kauzy a to největším je, že většina "hodnotitelů" k zastavení stíhání přistupuje emotivně a bez střízlivého vyhodnocení právně relevantních faktů. To je zásadně špatně. Co jiného k tomuto "vyznání" říci?

Jestli NSZ neshledá, že zastavení stíhání bylo v rozporu s právem, případ definitivně končí. A tak by se k tomu mělo přistupovat, protože jakékoliv jiné hodnocení, zejména když vedeno negativními emocemi a antipatiemi k osobě Babiše, je kontraproduktivní a na věci nic nezmění.

O tom, jestli je Babiš vhodná osoba v čele vlády, budeme rozhodovat jako voliči v příštích volbách, ne jako demonstranti, ne jako blogeři, či diskutující pod nimi. Tak to v demokracii chodí a má takto být, jestli chceme sami sebe považovat za demokraty!

6 1
možnosti

"O tom, jestli je Babiš vhodná osoba v čele vlády, budeme rozhodovat jako voliči v příštích volbách, ne jako demonstranti, ne jako blogeři, či diskutující pod nimi."

Tak tuhle větu by někteří blogeři potřebovali v diskuzích připomínat aspoň desetkrát. R^

4 0
možnosti

A nebo skutečně AGF prodal ČH novým majitelům, kteří jej skutečně chtěli provozovat, ale ukázalo se, že to neumí, a nakonec se AGF rozhodl, že by se mu to mohlo, jako PR projekt hodit. Tedy, žádné nekalé jednání.

2 2
možnosti
Foto

on hlavně ručil za jeho dluhy, takže mu vlastně nic jiného nezbylo

2 0
možnosti
Foto

Vaše domněnky mohou být logické i pravděpodobné, ale to u soudu neobstojí. Důkazy o úmyslu vyšetřovatelé nepředložili a proto je Babiš nevinný.

2 3
možnosti
Foto

Není nevinný, soud nevinu neprokázal. Rv

2 3
možnosti

J52a56n 82H16a84r22v33a50n

17. 9. 2019 14:04

Důležité ale je, že je tu stále důvod k nespokojenosti. Je Babiš trestně stíhaný - kňourat, není Babiš trestně stíhaný - kňourat! A pochodovat se taky dá. Pokud by měla projev myslitelka Basiková, tak bych šel taky si poslechnout ;-D

2 1
možnosti

Nekňourám. Legitimně jsem vznesl otázku - všimněte si otazníku v titulku a vyslovil jsem názor. Pane AB nikterak neviním, píšu, jak mi to připadá. Je-li nevinen, je nevinen. Pokud nikoli, tak nikoli.

2 0
možnosti

P27e22t70r 56D18r16a28p52a21l

17. 9. 2019 13:59

co máte proti reklamě? takto obchází zákony všechny profesionální sportovní kluby. jako profesionálové nemohou žádat o peníze z veřejných rozpočtů...tedy si město u nich zadá reklamu a na stadion vyvěsí ceduli "město XXX", "Kraj YYY" za několik milionů. Smysl takové reklamy je samozřejmě nulový

4 0
možnosti

Myslím si, že sportovní fanoušek ocení, že město podporuje klub. A v tom tedy přínos reklamy pro město spatřuji. Co se týče případu eventuálně nadhodnocené reklamy Agrofertu, tam by tomu bylo - pokud je pravda, co zaznělo - mohlo být jinak. Je proto dobře, aby se situace v tomto ohledu vyjasnila.

2 0
možnosti

:-).......Pane autore, Vy jste prostudoval celý spis, že jste se tak rozohnil? MOhl byste být státním zástupcem a klidně to dát k soudu, jak mnozí chytrolinové píší! Víte, co by Vám řekl soudce? Ty vaše důkazy si strčte za klobouk, to já neberu, nebudu se před kolegy zesměšňovat ! ;-D;-D;-D

0 5
možnosti

Ale vůbec jsem se nerozohnil:-)! A nevím, co by mi řekl soudce, protože jsem nikdy žádné důkazy v žádné trestní věci nepředkládal.

3 0
možnosti
Foto

Chce-li kdokoli připustit, že jde o účelové zastavení, pak by mohl připustit i to, že i ono stíhání bylo vytvořeno účelově, stejně tak jako i masáž mediální, s tím spojená, kde kým až hltaná;-)

9 3
možnosti

S účelovkou si začal Andrej a spol. při žádosti o dotaci:-/

4 4
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 38,50
  • Průměrná čtenost 5159x
Inženýr z Prahy, dříve komentátor deníku MFD, nyní soukromý podnikatel

Seznam rubrik