Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

R^ Mohu potvrdit, že pivo je lepší partnerka, než ženská. Protože:

Do ničeho mi nemluví (třeba zda můžu jít na pivo), nežárlí na jiná piva, je vždy k dispozici, osvěží, na nic si nestěžuje, atp. :-)

Naštěstí už bez ženské netrpím, takže si mohou svého vztahu užívat plnými doušky. :-)

4 0
možnosti
VF

Příčina rozvodů prokázána - sňatek (jak pravil kdysi dávno kdosi chytrý).

14 0
možnosti
Foto

Schopný inteligentní muž si musí nalézt a zvolit pouze ideální partnerku:

Mladá, krásná, milá, inteligentní, bohatá a která, když je se mnou, příliš často zbytečně nemluví.

Zdroj: https://chudacek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=136251

Ideální partnerka též musí umět dobře vařit a musí poměrně ráda často vařit.

Zdroj: https://chudacek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=136251

Jiné než (skoro) ideální nebrat. Ty sami nezůstanou, na světě je dostatek hloupých namachrovaných anebo i nenamachrovaných troubů, které si je vezmou.

K článku mám jen jednu kritickou připomínku. Hodný muž nemusí být trouba. To je častý omyl. Pravdou je, že hloupé ženy hodné muže nechtějí, ale ne každý hodný muž je trouba. Je na světě naštěstí dost chytrých žen, které si hodných schopných mužů dovedou vážit. Moc jich asi není, ale každému hodnému schopnému muži stačí jedna taková. A hodných schopných mužů asi také moc není.

3 0
možnosti
EK

Jestli vy jste prototypem hodného muže, tak se nedivím, že o hodné muže není zájem.;-D

3 1
možnosti
EK

Ono je to právě naopak. Ženy jsou neustále masírované požadavky, jaké mají být, aby měly nárok na to, že si jich nějaký muž milostivě všimne. Takže se strašně podceňují a vezmou si muže pod své možnosti. A ten jouda, místo aby byl rád, že má ženu lepší, než si zaslouží, tak si jí neváží. Protože, když si vzala takového ňoumu, jako je on, tak musí být nějaká vadná. To je ta mužská logika.

6 4
možnosti
MG

Ne, není to tak, vezmou si toho, z těch, které si vybraly, který je ochoten vzít si je. Nad každým jiným, kterého si nevybraly, se ofrňují. Tak mají to, co si vybraly. Není to věcí toho, že se podcenily, je to věcí toho, že to uspěchaly, když už. Možná se bály, že zůstanou na ocet nebo to dopadne ještě hůř, to však nic nemění na tom, že měly přehnané ambice: A tou ambicí bylo v daném případě: Vdát se (nebo aspoň otěhotnět) honem, tedy s tím, kdo byl po ruce. Není to tedy v žádném příoadě vina mužů, ale jen a pouze ženské nerozvážnosti a zbrklosti. To je dáno hloupostí dotyčných, protože měly tzv. vlastní rozum. Je mi líto, paní Korbelová, ale bohužel, je to přesně tak. Vysvětlit cokoli ženské, to je marný, a vysvětlit jí, že si nemá brát toho blba, ale toho rozumnýho chlapa kterého nechce, to je zhola nemožný.

6 1
možnosti
Foto

pokud si chlapci berou první která se příhlásí a teprve potom přechází na lepší není to důkaz že naopak oni si špatně vybrali?;-) a pak za za sebou zanechávají ženy samoživitelky ;-D

6 1
možnosti
MG

Paní Palková, to by platilo v případě, že muži by si vybíraly ženy, ale to byste nám lichotila. Přečtěte si, prosím vás, znova perex (= první odstavec hned pod titulkem článku) a hned vám bude jasné, jak to je ;-) Je to totiž přesně tak: I když chlap se smíří s tím, že teda tudle babu jo, i když je hrozná, stejně ho ona nebude chtít, když si ho nevybere. Zatímco, když ona si ho vybere, tak mu projde (skoro) všechno, dokud si ho nevybere jiná, která se mu bude hodit lepší.

1 3
možnosti
IN

Přehnané ambice žen jsou jistě příčinou rozchodů, dnes není rozvod kvalifikován jako ostuda, absolutní selhání. Generace našich prarodičů měla většinou doma spíš patriarchát. Zvlášť na venkově, když přišel domů muž unavený a doma nebyl klid, zlískal někdy nejen děti, ale i svou polovičku, že je špatně vychovává. Muž byl živitel rodiny, žena musela poslouchat a snášet jeho vady a zlozvyky, i někdy pijatyky.

Dnešní dívky a ženy by nevydržely podobné útrapy. Jsou samostatné, možná i méně zodpovědné vůči rodině. Ale i mladí muži jsou na vině, někteří si představují svoji partnerku jako intelektuálku s vizáží modelky, která dovede ocenit jeho kvality. Potom se po fázi zamilovanosti oba diví, on má doma přechytřelou semetryku, která musí mít ve všem navrch ( to je dnešní výchovou) , pozdě zjistí, že neumí třeba ani uvařit, postarat se normálně o domácnost. Znám tyto případy. Mnoho mladých žen si ani nepřeje mít děti, a ti mladí ňoumové, přestože vysaokoškoláci, si to nestačili předem uvědomit, zjistit !. A to je smutné.

10 3
možnosti
Foto

K rozvodům přispívá i dnešní styl života. Když se dříve nějaká věc pokazila, lidé se snažili ji opravit. Dnes jsou lidé vedeni k tomu, že když se nějaká věc pokazí, je nejlepší ji vyhodit a pořídit si novou. A podobným přístupem dnes lidé často přistupují i k manželství.

20 0
možnosti
JS

:)) dejte dobrý pozor, ať Vás tou ambicí některá nebací (bolí to víc než panvicí) :))))

7 0
možnosti
MG

Ts, konečně řácká ;-Ddiskutérka

4 0
možnosti
VE

Žádost o rozvod podávají většinou ženy, takže teorie o slepici a orlu tu nesedí. Dříve rozvodů tolik nebylo, přitom ambice žen se nemění. Skutečná příčina musí být jinde: Vědeckotechnický pokrok, který má důsledky: Sociální stát, který nenechá opuštěnou ženu s dětmi jít žebrat. Ze svého platu a alimentů uživí sebe i dítě, tak k čemu se otravovat s chlapem? Díky tomu, že jsou ženy soběstačné, tak chlap není vyvrhel společnosti, že ženu opustil, jako tomu bylo dřív a nic ho nedrží jít jinam.

3 0
možnosti
JR

nesmite si vybirat otravneho chlapa:-)

1 1
možnosti
JR

myslela jsem si,ze si delate srandu a vy to asi myslite vazne

3 2
možnosti
MG

Nejlepší je dělat si srandu a myslet to vážně

3 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 38,50
  • Průměrná čtenost 5159x
Inženýr z Prahy, dříve komentátor deníku MFD, nyní soukromý podnikatel

Seznam rubrik