Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Využil bych příležitosti a vyslovil se k projevům obou představitelů zákonodárných sborů. Oba naznačili, že takováto řeč může být slušná a velkorysá.

21 0
možnosti
JK

Kubera místo Zemana = z bláta do louže.

6 19
možnosti
JR

J62a30n 86R89á67ž

1. 1. 2019 15:30

Oba mají popelníky na pracovním stole, ale to je jediné, co mají společného.

17 0
možnosti
VV

Sorry,

nevedel jsem, ze pan Kuber bude dnes mluvit, a tak jsem si nepoliticky vychutnaval videnske filharmoniky.

Ale pana Kuberu povaziji za jednoho z nejlepsich politiku ktere tato zeme ma. A vobec mi nevadi ze je vasnivy kurak. Helmut Schmidt, jeden z nejlepsich politiku jake Evropa minuleho stoleti mela byl take vasnivy kurak.

16 4
možnosti
OU
Foto

Pan Kubera má jistý menší nedostatek k výkonu prezidentské funkce, jak sám byl podotkl, nepatří mezi krásnější polovičku lidstva.

3 1
možnosti
Foto

Krásného Miloše nemá šanci nikdo nahradit....:-)

13 0
možnosti
JK

Pan Kubera v posledních prezidentských volbách nekandidoval, protože... proti Zemanovi za prvně neviděl šanci, za druhý, a to je důležitější, paní Kuberová odmítla být první dámou (zvlášť když viděla defilé eventuálních prvních dam v rozstřelech). Moudrá to žena.

Takže, pochybuji, že by pan Kubera někdy kandidoval. Škoda, ale nemůžeme mít všechno.

21 0
možnosti
MG

Potřebujem první dámu normální...

0 0
možnosti
MB

J. Kuberu mám rád - protože je důkazem toho, že člověk z politiky ještě zblbnout nemusí! On mele stále stále svoje = Žij a nechej žít. Je to rodina, která tvoří stát a nikoliv naopak. Neregulujme, neukrajujme jednotlivce - Naopak posilujme to tvořivé, co v každém, přemýšlivém a pracovitém pak je. Žijme s vědomím, že slušnost není slabost. Dobrý den ... [>-].

33 1
možnosti
Foto

Asi jste nepostřehl sklon pana předsedy k antropocentrismu. Kterýž se nám (lidstvu) už několikrát pěkně vymstil.

0 0
možnosti
JR

J49a51n 52R25á49ž

1. 1. 2019 14:07

Celkem souhlas, ale: Nevím, kde se u Vás vzal názor, že Kubera má "primitivnější" image? Jakým jeho projevem vnímáte jeho primitivnost?

Že mluví "jak mu zobák narostl", čili hovorovou češtinou ho ctí, protože ví o čem mluví. Čímž se pozitivně odlišuje od blazeovaných akademiků, kteří díky odtržení od reality plácají rádoby spisovnou češtinou naprosté nesmysly a budou považováni za trouby, i když by byli oblečeni do žaketu s šedou vestou a vázankou s perlou v uzlu.

22 1
možnosti
AT

Ach jo .... o kvalifikaci na prezidentskou kandidaturu rozhoduje sako a uzel na kravatě .... Já se vůbec nedivím, co všechno dnes sedí v čele státu.

P.S.: Kuberu bych mohl ale z úplně jiných důvodů.

7 1
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 38,50
  • Průměrná čtenost 5159x
Inženýr z Prahy, dříve komentátor deníku MFD, nyní soukromý podnikatel

Seznam rubrik