Děkujeme za pochopení.
J59a88r77o58s73l14a37v 77C15h38u20d14á66č21e94k
Jezdil jsem kdysi často do Francie. Francouzští labužníci jedí dobrý sýr zpravidla s bílou vekou, bagetou, která nepotlačí vůni a chuť sýra. Veku si máslem nemažou, také máslo by potlačilo vůni a chuť sýra. Máslo k sýru prý používají pouze Pařížané a proto na francouzském venkově říkají, dobré sýry si necháme pro sebe a jiný venkov. Špatné sýry prodáme v Paříži, tam si k sýrům veky a bagety mažou máslem.
Tím pochopitelně nechci říci, že pravé máslo není dobrá a zdravá věc, ale k dobrému sýru se skutečně nehodí. Například dobrý český chleba s dobrým máslem je lahůdka, ale ani s touto lahůdkou se to nesmí přehánět. Strava má být všestranná.
M63i31r42o98s53l17a83v 17G68r97u68n88e16r
Já si opravdu dám radši slušný sýr než neslušné máslo
J88i37ř18í 89H54e40r34m15á43n36e55k
Reakce na perex: Kilo kvalitního francouzské sýra, v místním, asi dost drahém konzumu, jen 180,- Kč? To přidejte na ceně nebo naopak uberte na kvalitě.
- Počet článků 44
- Celková karma 38,50
- Průměrná čtenost 5159x