Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Ážmilid, inženýre z Prahy.

0 0
možnosti
JZ

Důležitá informace. Podle statistiky OSN činí počet zabitých civilistů na Ukrajině minimálně 10 000, v Rusku 60.

0 0
možnosti
AT

Pokud si tyto zbraně i munici

Ukrajina na svoji obranu od ČR koupila, tak po koupi těchto zbraní rozhoduje a nese plnou zodpovědnost při jejich použití a užití na svém území a ze svého území již jen a jen Ukrajina a NE ČR.....Nebo USA svolávala RB OSN při každém použití Sovětského Svazu zbraní a munice na jižní části území Vietnamu, proti Americkým letadlům??

3 0
možnosti
MR

Je vám jasné, že Rus s 100% jistotou používá proti Ukrajině zbraně vyrobené v bývalém soc bloku takže i v ČSSR.

5 0
možnosti
Foto

Tak tak. Vizme výsadkovou loď, nedávno "poškozenou" v přístavu, která byla vyrobena v Polsku.

0 0
možnosti
DR

A o jaké důkazy by se mělo jednat? Ať totiž přejíždím mapu zprava zleva, tak nebližší vzdálenost od ukrajinských hranic k jižnímu předměstí Bělgorodu mi to ukazuje cca 25 km. A jak známo, Vampír má max. dostřel 20 km.

Souhlasím pouze s Vašim názorem na tu naši neúčast. Je to škoda. Namísto komunikace na dálku a psaní dopisů tam měl být od nás přítomen nějaký zkušený diplomat, který umí pořádně mluvit a který by to Něbenzjovi v přímém přenosu spočítal i s úroky.

0 0
možnosti
Foto

Jako že tam ten diplomat měl přijít, protože si to Rusko přálo? Děkuji, tak tedy ne. A to i kdyby to těm Rusům měl slovně nandat. Tohle je výraznější.

5 0
možnosti
PK

Proč by Ukrajina nemohla použít naše zbraně proti Rusku, když Rusko na Ukrajinu útočí pořád? Já mám jediné vysvětlení, a to, že je to naprosto v pořádku.

9 1
možnosti
Foto

Argumentace pana autora je opravdu úžasná. Samozřejmě, Česko dodalo Ukrajině zbraně i munici. Je ale věcí ukrajinské armády, jakým způsobem bude těchto zbraní využívat. Nemá tedy žádný smysl řešit, zda při útoku na Belgorog bylo použito i raketometů dodaných z Česka nebo ne. Ruská výzva Česku, aby se před radou bezpečnosti kvůli tomu nějak zpovídalo, je vrcholem drzosti. Chápu, že po masivních ruských útocích na ukrajinská města s desítkami civilních obětí předchozí den, se Ukrajinci rozhodli to Rusům aspoň zčásti oplatit. Proto naše vláda nemá žádný důvod se zpovídat jak radě bezpečnosti tak i české veřejnosti.

11 1
možnosti
AT

Taktéž

by si fašisté ruSSka mohli postěžovat v RB OSN i na Sovětský Svaz, že Ukrajina se brání i zbraněmi i municí, kteréžto vše bylo vyrobeno a dodáno na Ukrajinu za trvání jako CCCP.....

0 0
možnosti
Foto

A jak víte že byly použity české zbraně? Říkali to v Moskvě?

8 1
možnosti
ZZ

Pozůstatky ze střel mluví jednoznačně !

Dokonce je tam vyraženo nejen číslo a označení, ale i město Šternberk.

0 4
možnosti
Foto

Celá vláda je špatná.

3 15
možnosti
Foto

Pro proruské kolaboranty a komunisty zcela určitě.

19 3
možnosti

Nenechte se vysmát. Rusáci si mohou zvát koho chtějí, ČR na to nemusí vůbec reagovat. Kde je psáno, že Ukrajina musí jen trpně přihlížet ruským útokům a nesmí na Rusko zaútočit? A proč nepozvou Rusáci do OSN Írán, který je zásobuje drony, použité k ničení ukrajinských měst?

12 1
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 38,50
  • Průměrná čtenost 5159x
Inženýr z Prahy, dříve komentátor deníku MFD, nyní soukromý podnikatel

Seznam rubrik