Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ještě že jste nešel. Jinak by volební urna musela explodovat. ;-DRv

1 0
možnosti

Zrovna jsem si tak říkal, jestli jste byl volit.

2 0
možnosti

Jsou lidé, kteří mají nutkání všem ostatním sdělit, že nebyli volit včetně zdůvodnění. Přemýšlím, proč nejsou lidé, kteří všem ostatním sdělují, že byli volit včetně zdůvodnění. Proč ti nevoliči takto jednají ? Proč to potřebují vytroubit do světa ? Jednou z možností je, že se jedná o samotářské exhibicionisty s psychickými problémy. Nemají se rádi, možná trpí komplexem méněcennosti. Jedná se vlastně o osoby s poruchou osobnosti.

10 5
možnosti
Foto

Vy jste se dnes probudil z dlouhodobého spánku? Tady naopak skoro všichni píší koho volili a rozebírají ty, kteří nevolili toho jejich guru.

9 1
možnosti
Foto

Ještě, že koblihy mají Pavla. Budou žvanit lži a demagogii do zblbnutí. Na to už nemá cenu ani reagovat. Vše je stále psané podle jednoho scénáře. Demagogie, lži.RvRv

11 3
možnosti

Rozhodl jsem se, že o Pavlovi přestanu lhát a napíši čistou pravdu:

Nebyl bolševickým lampasákem, nikdy nebyl v KSČ a neschválil vstup ruských okupantů do Československa.

9 3
možnosti

J19i82r72i 70B77o27r

5. 2. 2023 11:55

Tak proto? Teď už to vím. No a já volit byl.

2 0
možnosti

No, víte, on je tu podstatně větší problém. Ti, kteří nějakým způsobem kolaborovali s komunistickým systémem, jsou dnes známí. Jenže ten větší problém je v tom, že v každé generaci pobíhá nějaké (nikoliv malé) procento lidí, kteří by ochotně kolaborovali s jakýmkoliv totalitním systémem, který by zde případně vládl. Jenže o nich nevíme, protože nedostali "příležitost". Takové považuju za větší riziko právě proto, že to o nich nevíme. Lze se jen dohadovat z jejich jednání (ke každému výraznějšímu sklonu lze vypozorovat nějakou šablonu jednání) a dávat si na takové typy preventivně pozor.

4 2
možnosti

Jsou tady a víme o nich, třeba Petr Pavel.

3 2
možnosti
Foto

Nepochybně máte právo nejít volit a psát i důvody, proč jste tak neučinil. Nicméně ode dne voleb(Vašich nevoleb) byste měl přinejmeším ustat s jakýmkoliv hodnocení hlavy státu, jeho činnosti atd. A to z důvodu, že jste prošvihl možnost tento stav ovlivnit. (totéž se všeobecně týká jakýchkoliv voleb v demokracii)

Úsměvné jsou Vaše výpočty ohledně procent voličů atd. Demokracie je založena na tom, že si občan volí své zástupce jakožto moc výkonnou a zákonodárnou. Pokud by teoreticky byly volby v našem národě a k volbám by přišel jeden volič, bude po jeho. Ono to totiž jinak ani nejde.

Nyní máte 5 let na rozmyšlenou, jestli jste někde neudělal chybu a po 5 letech ji napravit.

22 4
možnosti

Ty autorovy počty jsou taky legrace. Přitom tolik hlasů ve volbách ještě nedostal nikdo. Ani politická strana.

7 1
možnosti
Foto

Jsou směšné všechny ty úvahy o tom, že pokud Petr Pavel dostal 58% hlasů voličů při voličské účasti 70%, tak má vlastně podporu jen 40% občanů ČR. Ve druhém kole volby jsme museli vybírat jen mezi Pavlem a Babišem. Nikdo další tam nebyl. Já jsem bez váhání volil Petra Pavla, který mimochodem v televizi vystupoval velice dobře.

Samozřejmě, každý má právo nejít volit. Ale připadá mi dost falešné tvářit se, že jsem mravnější, pokud odmítám volit mezi dvěma kandidáty, kteří oba kdysi byli pár let v KSČ.

17 0
možnosti
Foto

Poprvé se tyhle úvahy kolem skutečné výši podpory voličů vyskytly po vítězstvích hnutí ANO.

3 4
možnosti
Foto

Gen. Pavel si zvolil povolání vojáka a byl i členem KSČ, zatímco milióny odpůrců vlády této strany chodily tuto stranu volit se skřípěním zubů a se slzami v očích pod hlavněmi sovětských samopalů:-)

11 0
možnosti
Foto

Nevolilo se pod hlavněmi sovětských samopalů, ale pod tlakem obav z případných postihů, pokud by volit nešli.

7 2
možnosti

Pan Gruner si dovolil napsat svůj názor. Skandální!

Zdejší uliční výbor se z toho může zbláznit. Normální.

Karma!R^R^R^R^

9 10
možnosti

Pravil předseda uličního výboru Jura Doležel. ;-D

11 2
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 38,50
  • Průměrná čtenost 5159x
Inženýr z Prahy, dříve komentátor deníku MFD, nyní soukromý podnikatel

Seznam rubrik