Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zde budu proti vasi uvaze, pane Grunere. Ne moc, ale budu.

Vychazim z konzervativniho pohledu na potrebu statu a jeho pravomost. Zakladni sluzba statu pro obcany, je vytvoreni ochrany a obrany pro obcany. Zde je ochrana proti SIRENI teto nakazy.

Uzavreni hranic je zakladem Cesti obcane pri potrebe se vratit domu z ciziny, karantena na ctrnact dni je nutna. Obcane napadeni touto nakazou uvnitr CR musi byt take v karantene. Nucene odlouceni od rodiny a spolecnosti, by melo byt zaruceno (otazka, zda je to mozne) Tezsi pripady v nemocnicich a slabsi v "karatenich mistech". Pohyb zdraveho obyvatelstva, jeho osobni ochrana a navod jak ziskat test na tuto nakazu (dalsi drobne navody) jen podle vybrane skupiny odborniku. Stat je zde na podporu techto prikazu a zaruceni zakonitosti techto rozhodnuti.

Ekonomicka rozhodnuti v CR jsou vzdy DIKTATEM koalice!!! Zde neni kontrola zadneho rozhodnuti. Proto se nebudu zabyvat touto otazkou.

0 0
možnosti

Nechápu, když si někdo sežene vlajky Tibetu bez pomoci státu a pak státu vyčítá, že nezajistil roušky.

1 0
možnosti

Hergot, člověče, že vy neřídíte stát! To by to vypadalo jinak!

1 0
možnosti

Prosím, neděste mě!:-))

(to je jen maskovaný fotbalový trenér)

1 0
možnosti

J82i71ř62í 48P20l47í82v19a

27. 3. 2020 11:42

Souhlas. Budu s koronavirem raději zápasit sám. Nechci , aby mně při tom řídil nějaký úředník. Nechám si poradit, ale rozhodovat se chci bez nucení. Když se rozhodnu špatně, tak si za to zaplatím, ale nikdo jiný. Stát se chová alibisticky a když dělá špatná opatření, tak tím trpí všichni.

Nouze naučila Dalibora housti. Když budeme mít svobodu, tak ji budeme umět využít.

1 0
možnosti

Když se rozhodnete špatně, může to, v krajním případě, někoho jiného stát život.

2 0
možnosti

Chocholoušek má plno?

2 0
možnosti

Máte možnost se objednat

0 0
možnosti

Zkuste se nejprve informovat, o čem píšete. Blábolíte z naprosté neinformovanosti nesmysly. Vláda a krizový štáb jednají, dá se říci optimálně. Od počátku.

2 0
možnosti

1) vláda, když už něco, tak měla zavřít hranice hned, jak vypukla italská krize 2) vláda, když už něco, tak měla zajistit včas ochranné prostředky pro zdravotnictví a doporučit obyvatelstvu vyrobit si včas roušky 3) máme odlišný pohled, tot ́ vše. Můj pohled počítá s rozumnými lidmi, váš se stádem a "obyvatelstvem"

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS