Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Pane Grunere, dal jste se do rozboru politiky cloveka, kteremu, jako cech, nemuzete rozumet. Nehodnotim spatne vas rozbor. Vse, co jste napsal je dobre promyslene. Vsak chybi ten dulezity ukazatel, ktery privedl pana Trumpa na prezidensky stolec. Prave tomu ukazateli (te intuici) musite rozumet. (mozna pouzivam spatne ceske slovo).

Rozebranim americke spolecnosti pred volbou a jeho vidinu a postoj, ktery mu prinesl vitezstvi, je povidani na nekolik stranek. Snad jen, s prirovnanim k politicke situaci v CR, muzeme s klidnym svedomim rici, ze po dvou mandatech cerneho prezidenta, bylo mnoho problemu vratit do normalnich koleji. To vse s postojem "outsidera", nepotrebneho nazoru toho washingtonskeho "bahna", ktere se stavi jako vykvet politiky USA.

Prosty americky volic mu tu moznost dal!!!! Dokazeme to i v CR???

1 0
možnosti
MG

Možná byste ten rozbor mohl napsat, pane Limo, a klidně, když se Vám chtít a napíšete i ten, rozbor situace jaká je u nás. S přáním příjemného večera, M.G.

0 0
možnosti
PK

Je to divný, ale příště zase vyhraje...R^

1 0
možnosti
MG

Nic divného na tom nevidím, tím neříkám, ze to musí byt všem po chuti.

0 0
možnosti
Foto

No nechci se s Vámi přít, ale já to mám tak, že člověk, který chce postavit zeď proti migrantům z Mexika na jižní hranici Colorada (!!!), které sousedí, světe považ - s Novým Mexikem (!!!), asi opravdu nemá moc šajn nejen o mapě své vlastní země, ale ani o všem ostatním, co se běhu světa týká. A takového člověka já, jako nejmocnějšího politika světa, s dovolením uznávat nemohu...

0 3
možnosti
MG

Rozumím vám, avšak dvě linie obrany jsou celkem běžná a potřebná praxe. Chapu, ze se třeba podivujete tomuto vojenskému termínu v této souvislosti, avšak taková je dnes v USA tedy situace.

0 0
možnosti
PD

Celkem slušný rozbor.

1 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 38,50
  • Průměrná čtenost 5159x
Inženýr z Prahy, dříve komentátor deníku MFD, nyní soukromý podnikatel

Seznam rubrik