Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je vás názor, to o te zcestnosti.

0 0
možnosti

Možná vás to bude šokovat,ale eutanázie v podstatě probíjá i dnes

u lidí trpících bolestmi v posledním stádiu karcinomů bývá aplikována postupně se zvyšujícíc dávka morfia tak, že je nemocný v podstatě zabit ,čímž se jeho utrpení mnnohdy zkrátí třeba i o týden a víc.

Otevřeně vám to nbikdo nepřizná,ale dělá se to tak-proč nemít možnost oto učinit legálně a nenechat člověka trpět jak zvíře.

Samozřejmě ot má i svá možná negativa a temné stránky,ale absolutně odsuzovat sebevraždu je zcestné...

0 0
možnosti

Lidi se mění k pohodlnosti, lenosti, nárokování si čehokoliv, co si umanou. Matka Tereza se prý radovala z utrpení umírajících v "sanatoriích", na jejichž provoz jí bohatí důvěřivci posílali finanční prostředky, prý jsou tak umírající blíž Kristovi. Dnes se zase mnoho lidí domáhá krátkého a jednoduchého ukončení života nemocných, utrpení se totiž štítí. Je to tedy paradox, když se prodlužují životy nákladným léčením a pak následně se usiluje o jejich rychlý konec

1 0
možnosti

nevím jaký je benefit týdenního života v krutých bolestech

0 0
možnosti

To je jiná věc, myslim to uspani. Nebo ne?

0 0
možnosti

"Nechat se uspat" lze v rámci pasivní eutanazie, kdy nejde o jednorázovou smrtící injekci, ale můžete v umělém spánku bez bolestí dožít poslední týdny života. Pasivní eutanazie je uznána i Evropským soudem pro lidská práva, za podmínky, že si to přeje pacient (nepodstoupit další léčbu, ukončit udržování života, ale ne smrtící injekcí ani jednorázovým smrtícím nápojem). Tři evrop. země legalizovaly smrtící injekci - aktivní eutanazii - a Švýcarsko toleruje smrtící koktejl; mají lepší zákony než my, u nich existuje do jisté míry větší kontrola než u nás (např. pacient s podezřením na chybné informace a nedostateč. péči si tam může přivolat "kontrolora" k lůžku), ale stejně i u nich hrozí obcházení zákona a riziko pro pacienty, kteří nechtějí "rychlou smrt" v této podobě.

0 0
možnosti

Takže jsem zločinec. A nestydím se za to. Myslím si, že člověk má mít možnost, co možnost, právo, rozhodnout o svém odchodu bezbolestným způsobem. Prostě se nechat uspat, když to vybalím z kudrdlinek.

0 0
možnosti

No, ono nejde o to, consi chcete dělat vy sám se sebou, ale onti, či by mohli chtít někteří dělat s kýmkoli.

0 0
možnosti
Foto

Problém je v tom, že pokud platí nauka o převtělování duší, tak prý v dalších životech se duše sebevrahů přemístí do postížených jedinců, tedy rozmnoží jejich počet.

Pokud by tedy zdravotní pojišťovny nějak se začaly podílet na zařizování eutanázie, byly by dlouhodobě proti sobě.

0 0
možnosti

Kdybychom na záležitost pohlizeli čistě v ekonomické rovině, tak by byly proti sobě tím, ze by ušetřily?

0 0
možnosti
Foto

A žádný stát ještě nikdy žádné dluhy pro někoho jiného nevymohl, vyjma pro sebe finančním úřadem. Spláčou i matky bez alimentů a drobní veřitelé.

0 0
možnosti

Proč bych půjčoval peníze? To dělají lichvari a banky. A

0 0
možnosti
Foto

To nedělajíjen lichváři a banky. Půjčování peněz je řemeslo jako strojvedoucí nebo projektant. A proč byste to měl dělat, Abyste neblábolil úplně zcesty. Dludy se mají splácet.

0 0
možnosti
Foto

Naprostý blábol. Zkuste půjčovat peníze a uvidíte, jaká je realita!

1 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 38,50
  • Průměrná čtenost 5159x
Inženýr z Prahy, dříve komentátor deníku MFD, nyní soukromý podnikatel

Seznam rubrik