Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Napsat, že homosexualita je "duševní nemoc z vědomé zvrácenosti" může jen naprostý ignorant. A to ještě vzhledem k pravidlům diskutování používám mírný slovník.:-/Rv

10 1
možnosti
DG

Autor je naprostý mimoň. Zaráží mne, že si někdo dovolí psát o věci, o které

absolutně nic neví.

Asi začnu publikovat články o kvantové fyzice

8 8
možnosti
MG

Z čeho soudíte, ze jsem mimon? To je opravdu výtečný postřeh! Až něco o kvantově fyzice napíšete, pošlete!!!

3 3
možnosti
SN

:-)......Pane autore, veliký souhlas! Každý jsme jiný, ale......,mám jako heterosexuál lítat po Praze, podívejte se já jsem něco extra!

Žádný rozumný člověk se nad jinou sexuální orientací nepohoršuje, tak proč ten povyk?

Ale celý vtip je v tom, že se lidem postupně vtlouká do hlav, salámovou metodou, že je to módní, čili in, jak se dnes praví a svět se řítí postupně,pokud se týká názorů platných po staletí, ke svému morálnímu konci. Obdoba starého Říma! R^R^R^

14 2
možnosti
BG

Vy jako heterosexuál nemusíte. Nebo se Vám už někdy stalo, že Vás někdo urazil/zesměšnil/napadl ohledně Vaší sexuální orientace?

2 2
možnosti
IL
PB

P79e29t89r 88B65u70r35i57a87n

10. 8. 2019 19:18

Tak na tenhle diskuzní masakr si s chutí počkám :-)

5 0
možnosti
BG

Kdyz soucasny ministr financi neco slibi a nasledujici ministr financi to nesplni nebo zrusi, taky je to podle Vas nedodrzeni slova? Neco, co rekne jeden clovek nebo urcita skupina lidi, je proste trvale a nemenne? Babis sliboval nezvysovat dane. A dodrzel to? Ne. A stejne ho lidi voli dal a dal.

Podle fotek tam nikdo polonahy nebyl. Zase si vymyslite.

O Vas taky napisu, ze byste svou uchylku nemel ventilovat blogem, ale jit se lecit. Ale vime, jaky to bude mit efekt. Totalne jste se shodil tim, jak si myslite, ze by to mohl odkoukat nekdo, kdo se nejak nerozhodl. Jenze sexualni orientace se neda rozhodnout. Tu mate od narozeni. Jedinou volbou je ji nechat prirozene pusobit, nebo ji potlacit. Ale zmenit ji nelze. Nesouhlasit s tim muzete, ale proti realite proste nic nenadelate. Moji sexualni orientaci nezmenim ani ja ani priroda ani Vy ani prezident.

Tesim se na dalsi Vas hloupy clanek o pochodu zase za rok. A nezapomente: 18. 4. 2020 je heterosexualni pochod pro rodinu a zivot. Takze napsat do kalendare, zucastnit se a pak napsat recenzi. :-)

1 8
možnosti
MG

Vážený pane, děkuji za Váš názor, avšak nesouhlasím s Vámi. Příměr s ministry financí mi nepřipadá na místě: Copak jsem někde napsal, že se mi líbí chaos, který jsme si zavedli?!

4 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 38,50
  • Průměrná čtenost 5159x
Inženýr z Prahy, dříve komentátor deníku MFD, nyní soukromý podnikatel

Seznam rubrik