Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Nepoučitelní naivní věřící zase dávají na líbivá slova a mediální prohlášení politiků. I přes mnohaletou zkušenost, že prohlášení (zejména u Babiše) se v budoucnu nekryje se skutečností, tak znovu a znovu někteří věří slibům. Přitom faktické srovnání slibů a skutečnosti vychází tragicky, jediné co je stálé je to, že Babiš se dokáže bránit všem nařčením dvěma slovy "kampaň" a "účelovka", zdárně umí mařit vyšetřování a neváhá obvinit a žalovat stát a vše činí čistě z osobních důvodů. V Maroku žádný "výsledek" (písemný závazek) na stole není a dle dosavadních zkušeností jde Babišovi zase jen o sebe, tedy nakrmení potenciálních migrantů za dotace z EU, taková potravinová pomoc zní politicky dost dobře. O dobrých vztazích z dob tuhého socializmu Babiš neřekl ani slovo, jen nám to nepřímo podsouvají některá média. Export tenkrát probíhal stejně, jak to dnes dělá Čína, dotované výrobky pod výrobní náklady. Babiš ví, že bez peněz z EU žádný kšeft nebude, proto potřebuje Merkelovou.

Jestli věříte v humanitární důvody, nebo obavu o naši bezpečnost, tak jste opět dost naivní. O to nešlo nikdy ani Babišovi, ani Merkelové, ani korporacím které ovládají EU.

1 4
možnosti
AM

A10d89a71m 28M76a26l35ý

7. 2. 2019 18:00

Babiš slibuje všechno všem. Výsledky nemá. Pouze podivné praktiky v byznysu i v polititice. A jeho minulost .. škoda mluvit Rv

3 4
možnosti
DR

Otázkou je kdo z těch kritiků by je měl lepší že.

8 1
možnosti
JC

To bude asi tím, že mluví francouzsky a v Maroku v minulosti působil, takže to tam zná.

5 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 38,50
  • Průměrná čtenost 5159x
Inženýr z Prahy, dříve komentátor deníku MFD, nyní soukromý podnikatel

Seznam rubrik