Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Čekal jsem od pana Kubery, že zaboduje. Například tak, že navrhne nastartování zrušení Senátu ČR. Neboť funkci jakési "pojistky" vůbec neplní. Pokud ano, kdy naposledy a s jakým výsledkem? Většinou se všichni obrací na Ústavní soud...

2 0
možnosti

Tak je pravda, že bývalého veksláka jsme za prezidenta ještě neměli;-)

Ale vážně, já bych se ten sever tak neidealizoval, neb další známá persona Teplic - Štěpán Popovič (porevoluční úspěšný podnikatel a dnes majitel mj. zdejších lázní, kterým šéfuje jeho syn) byl za minulého režimu kovaným komunistou a snad ani Jakeš nejezdil za totáče na dovolenou na francouzskou Riviéru. Eto paradoxy:-)

0 1
možnosti
JD

Blabla... jako cela ODS-ka. Kubera se "proslavil" jen jako fanaticky propagator koureni. No, pekny vzor. Jako byvaly Teplicak kdyz zhodnotim jeho "starostovani" tak mimo rozprodani svym kamaradum (Tresnak, Benda...) majetky mesta, ktere byly velike a staveni kasen, tak zadny posun k modernimu mestu neni zadny. Lazne, ktere byly puvodne v nazvu mesta zbyla pouze dira v zemi a hlavni namesti? Priserne!! Tem kecum v televizi uz veri snad jen dement...Rv

0 2
možnosti
JK

Asi je jasné koho volí tihle škarohlídi, co si ze všeho vyberou jen to nejčernější a ukájí se rozhazováním této černoty na vše strany. Jejich životní postoj je, že vše je příšerné a potřebou je si na to neustále stěžovat. Snad nikdy nepochopí životní postoj optimisty, což je smutné, ale změnit se, je jen na nich, tak jim přeji hodně štěstí.

1 0
možnosti
MS

Já mám Kuberu docela rád, ale nemohu mu odpustit, že jednou ve své (až fanatické) obhajobě kouření zašel hodně za hranu, když prohlásil, že kouření n e š k o d í zdraví. Něco takového člověk při zdravých smyslech prostě nemůže říci.

3 0
možnosti
JR

Jakkoli nejsem pravicově zaměřený, p. Kubera je pro mě osobně jediný v ODS, kdo zůstal věrný pravicovému smýšlení. Ovšem tomu skutečně pravicovému smýšlení, které je blízké i mně.

A ne, v tom, co říkám, není rozpor:-)

6 0
možnosti
MK

M59i58l83a46n 31K54e37s95l

1. 1. 2019 22:05

Žádný z těch třech nic světoborného neřekl.Akorát dementní prezident svůj projev řekl s patra,kdežto zástupci parlamentních komor nespoléhali na svou paměť.Sichr je sichr ,oba měli v rukou projev či poznámky napsané.

0 8
možnosti
Foto

Pane Kesle, dokážete charakterizovat základní znaky demence? Dejme tomu 3 hlavní.

No a až si to vyhledáte na netu, tak pak pochopíte, jakou hloupost jste napsal.

1 0
možnosti
JZ

Mně se projev pana Kubery líbil. Byl takový normální, lidský. Za blog zasloužená karma. :-)R^

11 0
možnosti
NM

:-/:-/ a Vondráček něno pokazil??:-(:-(

5 1
možnosti
FS

V projevu ne, ale koždodenní obranou, vychvalováním a podlézáním trestně stíhanému premiérovi, který je evidován jako agent STB....

9 7
možnosti
JP

Náhodou jsem ho slyšel, dobře se to poslouchalo, ale vlastně nic konkrétního a zásadního neřekl. Snad kromě rýpnutí do protikuřáckého zákona, Jinak známé a líbivé fráze o velkém státu apod. Ale to se asi nosí a líbí a lidé ho budou volit. To si nejsme schopni zvolit důstojného a schopného prezidenta?

0 8
možnosti
JK

V první větě jste přesně vystihl Kuberu.

2 0
možnosti
PK

Ze stávající ODS, je pan Kubera to nejlepší ...R^

18 0
možnosti
PS

Tak až je na tom ona strana špatně?

0 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 38,50
  • Průměrná čtenost 5159x
Inženýr z Prahy, dříve komentátor deníku MFD, nyní soukromý podnikatel

Seznam rubrik